Uw auto op de eerste plaats!

Alfa Romeo 156 - Echt leder pookhoes

Pookhoezen » ALFA ROMEO » - 156

17.95 euro
oude prijs: 19.50 euro


heb je nog vragen?


Lederen hoes voor de versnellingsbak exclusief uitgevoerd voor het Alfa Romeo 156-model, bouwjaar 1997-2006. Op en top professioneel gemaakte beschermingshoes voor de pook van de versnellingsbak met dubbel gestikte naden, die het auto-interieur een zeer luxueuze en uitzonderlijke uitstraling geeft.

- Product van de hoogste kwaliteit met perfecte pasform

- Precieze uitvoering overeenkomstig met het originele patroon

- Passend bij het desbetreffende model (probleemloze en eenvoudige montage)

- Lage prijs

100 % natuurlijk eersteklas leder en zijn duurzaam en slijtvast.

Beschadigde waren of niet in overeenstemming met de beschrijving zijnde waren worden binnen 14 dagen op onze kosten vervangen.

U krijgt 12 maanden garantie.

Dankzij de hoge kwaliteit van de uitvoering en de aanpassing aan het Alfa Romeo 156-model kan de hoes gedurende vele jaren worden gebruikt zonder enige slijtage, met een blijvend nieuw uiterlijk.

De montage van de hoes in een Alfa Romeo 156-model is zeer eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Bij elke hoes is een montage-instructie bijgevoegd, die stap voor stap het montageproces toelicht. Uw aankoop is afkomstig van een betrouwbare bron.

Na betaling veelal binnen 1-3 dagen in huis.

Bij de aankoop van meerder artikelen op onze veiling wordt het totaalbedrag berekend met korting en in een pakket naar u toegestuurd.

 

 

Andere artikelen voor dit auto-model:

Alfa Romeo sleutelhanger
7.95euro
Volvo S80 2 (06-)- Echt leder pookhoes
17.95euro
Alfa Romeo 156-Echt lederen pookhoes en een handremhoes
36.95euro
 

 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@hetecoauto.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0616664725


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL