Uw auto op de eerste plaats!

Eclipse 1 G-Lederen hoes voor de versnellingspook

Pookhoezen » MITSUBISHI » - Eclipse

19.95 euro
oude prijs: 19.50 euro


heb je nog vragen?


Lederen hoes voor de versnellingsbak exclusief uitgevoerd voor het Mitsubishi Eclipse. Op en top professioneel gemaakte beschermingshoes voor de pook van de versnellingsbak met dubbel gestikte naden, die het auto-interieur een zeer luxueuze en uitzonderlijke uitstraling geeft.

- Mitsubishi Eclipse 1 G, bouwjaar 1990-1995

- Product van de hoogste kwaliteit met perfecte pasform
- Precieze uitvoering overeenkomstig met het originele patroon
- Passend bij het desbetreffende model (probleemloze en eenvoudige montage)
- Lage prijs

100 % natuurlijk eersteklas leder en zijn duurzaam en slijtvast.

Beschadigde waren of niet in overeenstemming met de beschrijving zijnde waren worden binnen 14 dagen op onze kosten vervangen.

U krijgt 12 maanden garantie.

†Dankzij de hoge kwaliteit van de uitvoering en de aanpassing aan het Mitsubishi, kan de hoes gedurende vele jaren worden gebruikt zonder enige slijtage, met een blijvend nieuw uiterlijk.

De montage van de hoes in een Mitsubishi, is zeer eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Bij elke hoes is een montage-instructie bijgevoegd, die stap voor stap het montageproces toelicht. Uw aankoop is afkomstig van een betrouwbare bron.

U kunt er zeker van zijn dat uw product ORIGINEEL is en onder de garantie valt. In overeenstemming met de geldende wetgeving is de cliŽnt gerechtigd het ongebruikte product binnen 14 dagen te retourneren.

Wij leveren alles met factuur en garantie, prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

Andere artikelen voor dit auto-model:

Armsteun LUX, verstelbaar
28.95euro
Armsteun look, verstelbaar
28.95euro
Armsteun chrome black verstelbaar
18.95euro
 

 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@tuningtm.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0617478516


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL