Uw auto op de eerste plaats!

Universele Pookknop ALU LUX

Pookknoppen

19.95 euro
oude prijs: 18.50 euro
koopwaar niet beschiktbaar
heb je nog vragen?


Universele knop voor de versnellingspook. Past alle  modellen op de met een handmatige versnellingsbak. In de set bevinden zich elastische ringen die het mogelijk maken de knop te centreren op poken met diameters varirend tussen 8 en 14 mm.
De knop wordt vastgezet met behulp van verborgen schroeven van het type imbus. In de set bevindt zich ook een sleutel.
Na het aanbrengen van de knop op de versnellingspook hoeft u slechts de imbussen stevig aan te schroeven, de afdekdop van de knop er weer op te draaien en KLAAR.
Bij de productie van de knoppen wordt gebruik gemaakt van gecontroleerd en duurzaam materiaal. Het productieproces wordt onderworpen aan de controle zoals bepaald is in de norm ISO 9001.
 
Dankzij de hoge kwaliteit van de uitvoering kan de hoes gedurende vele jaren
worden gebruikt zonder enige slijtage, met een blijvend nieuw uiterlijk. 
iNSTALATION B


 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@tuningtm.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0617478516


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL