Uw auto op de eerste plaats!

BMW E46 - Echt leder handremhoes

Pookhoezen » BMW » - E46

19.95 euro
oude prijs: 19.50 euro


heb je nog vragen?


Lederen hoes voor de handrempook exclusief uitgevoerd voor het BMW Serie 3 E46 (bj. 1998-2007) . Op en top professioneel gemaakte beschermingshoes voor de pook van de handrempook met dubbel gestikte naden, die het auto-interieur een zeer luxueuze en uitzonderlijke uitstraling geeft.

Aan de onderkant is de hoes voorzien van ingenaaid elastiek, waardoor het mogelijk is om de bevestiging probleemloos uit te voeren op het originele raamwerk zonder gebruik van nietjes. Deze toevoeging maakt onze producten zeer concurrerend. Dankzij de hoge kwaliteit van de uitvoering en de aanpassing aan het BMW E46-model kan de hoes gedurende vele jaren worden gebruikt zonder enige slijtage, met een blijvend nieuw uiterlijk.

 

De montage van de hoes in een BMW-model is zeer eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Bij elke hoes is een montage-instructie bijgevoegd, die stap voor stap het montageproces toelicht. Uw aankoop is afkomstig van een betrouwbare bron.

 

U kunt er zeker van zijn dat uw product ORIGINEEL is en onder de garantie valt. In overeenstemming met de geldende wetgeving is de klant gerechtigd het ongebruikte product binnen 14 dagen te retourneren.

 

Wij leveren alles met factuur en garantie, prijzen zijn inclusief BTW.

Verzenden binnen 1 dag in huis.

 

Bij de aankoop van meerder artikelen op onze veiling wordt het totaalbedrag berekend met korting en in een pakket naar u toegestuurd.

 

  

Geef uw commentaar op de site:


 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@hetecoauto.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0616664725


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL