Uw auto op de eerste plaats!

Renault Twingo-Echt leder pookhoes

Pookhoezen » RENAULT » - Twingo

21.95 euro
oude prijs: 19.00 euro


heb je nog vragen?


Lederen hoes voor de versnellingsbak exclusief uitgevoerd voor het Renault Twingo, bouwjaar .

Op en top professioneel gemaakte beschermingshoes voor de pook van de versnellingsbak met dubbel gestikte naden, die het auto-interieur een zeer luxueuze en uitzonderlijke uitstraling geeft.

Aan de onderkant is de hoes voorzien van ingenaaid elastiek, waardoor het mogelijk is om de bevestiging probleemloos uit te voeren op het originele raamwerk zonder gebruik van nietjes. Hoezen bestemd voor autos met een achteruitversnelling waarbij de ring omhoog getrokken wordt, zijn bovendien voorzien van een uitsparing en band die de montage vereenvoudigen zonder noodzaak de originele knop te demonteren, en die een esthetische uitstraling aan het geheel geven.

Deze toevoeging maakt onze producten zeer concurrerend. Dankzij de hoge kwaliteit van de uitvoering en de aanpassing aan het Renault Twingo-model kan de hoes gedurende vele jaren worden gebruikt zonder enige slijtage, met een blijvend nieuw uiterlijk.

 

De montage van de hoes in een Renault-model is zeer eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Bij elke hoes is een montage-instructie bijgevoegd, die stap voor stap het montageproces toelicht. Uw aankoop is afkomstig van een betrouwbare bron.

 

 

Wij leveren alles met factuur en garantie, prijzen zijn inclusief BTW.

Verzenden binnen 1 dagen in huis.

 

Bij de aankoop van meerder artikelen op onze veiling wordt het totaalbedrag berekend met korting en in een pakket naar u toegestuurd.

 

 

Andere artikelen voor dit auto-model:

Echt leder stuurhoes voor het vastnaaien
19.95euro
   
 

Geef uw commentaar op de site:


 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@hetecoauto.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0616664725


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL